Vanaf jongs af aan heb ik kennis mogen maken met de Italiaanse cultuur, de tradities, de eetgewoontes en met een heerlijk vakantieland. Ook de taal werd ik steeds machtiger en inmiddels spreek ik het Italiaans dan ook vloeiend.

Tijdens mijn werkzaamheden in het Italiaanse restaurant wat ik runde samen met mijn Italiaanse partner, kreeg ik steeds meer interesse en kennis van de Italiaanse wijnen. Waar je op moet letten bij het proeven van de wijn, maar ook de wijn/spijs combinaties waren een uitdaging.

Na mijn restauranttijd heb ik door Italië gereisd en kennis gemaakt met vele agriturismi en leuke contacten opgedaan. Veel van deze agriturismi boden hun wijnen aan in de accommodaties. Eerlijke en pure wijnen met heel veel liefde bereid. Van een aantal van deze accommodaties wil ik graag mijn enthousiasme met jullie delen. 

En om mijn achternaam eer aan te doen, heb ik de stap genomen om je kennis te laten maken met de wijnen van een aantal van deze agriturismi uit verschillende regio’s uit Italië. De keuze om de wijnen en activiteiten te verkopen onder de naam Patty's Wijnen was dan ook niet moeilijk en erg voor de hand liggend.

Misschien heb je zelf wel eens een van de agriturismi in Italië bezocht en wil je de smaken en de daarbij behorende vakantiegevoelens nog een keer herbeleven. Dan ben je hiervoor aan het juiste adres!

Voor vragen over de wijnen of de accommodaties sta ik uiteraard tot je beschikking. Maar ook voor vertalingen van bijvoorbeeld Italiaanse teksten, kun je contact met mij opnemen.

Veel winkelplezier en Salute!

Patty Wijnen